Bomal uitzicht

Wie een beetje bekend is met de streek rond Barvaux zal Bomal zeker wel een keer een bezoekje gebracht hebben

 

P9200029.JPG

 

 

 

Vooral de plaatselijke markt op zondagochtend is welbekend met een niet te missen overdekte antiek en rommelmarkt

P9200031.JPG

Wat ons vooral opviel was het kruisbeeld dat bovenaan een prachtig uitzicht geniet.Helaas moet je om dit te bereiken wel erg goed kunnen klimmen ,want net naast de parking loop een wandelroute die je min of meer kruipend tot het beeld zal brengen.Of dat is toch wat men ons had wijsgemaakt.Natuurlijk bestaat die weg naar boven ,maar er bestaat ook een wandelroute die je zonder klimmen tot op dit punt brengt.

De wandeling  (verlaine)vertrekt vanuit Tohogne en bied de mogelijkheid om een verbinding te maken met de wandeling van Bomal.Het voordeel is dat je dan al boven bent.Binnekort zullen we een uitgebreide beschrijving geven over deze wandeling .Waar het nu om gaat is de prachtige vieuw vanaf de bovenkant net naast het beeld.

P8190177.JPG

dit gaf om de één of andere reden een goed gevoel

P8190183.JPG

Dit gaf een goed gevoel en een prachtig uitzicht. Al jaren hielden we ons voor ,ooit eens naast dit beeld te staan .Dat dit zonder inspanning ook kon is een pluspunt en geeft de mogelijkheid dat wie minder goed te been is ook van dit uitkijkpunt kan gebruik maken .Eén van de volgende artikels zullen we de wandelroute brengen ,met nog meer beelden die we hier gemaakt hebben.

groetjes

Erik en Marina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s