Brouwerij Caracole

Brouwerij Caracole

P8110080

 Het bezoek aan de site is een verlenging van onze dagtrip in de provincie Namen .Na ons bezoek aan het park in Furfooz hadden we nog een afspraak in de broouwerij Caracol gelegen in het dorpje Falmignoul .Niet ver hier vandaan ligt het natuurreservaat de Colébi Valei ,maar dat is voor een andere keer.Falmignoul is een deelgemeente van de stad Dinant. Erg groot is de brouwerij niet en we waren wel een beetje teleurgesteld dat er zo weinig te zien was.Een goede ontvangst in het nederlands en voor €2 krijg je er een rondleiding  plus de nodige uitleg bij.

Wil je ook alles proeven betaal je 5euro in totaal.Voor die prijs proef je de Troublette  ,de caracole ,de saxo en de nostradamus

P8110078

Het is een oud gebouw en dat is aan alles merkbaar

P8110073

 over alles krijg je duidelijke informatie

P8110076

 

over de grondstoffen kregen we duidelijke info,maar we hebben er weinig van gezien

P8110077

alles proper spoelen

P8110075

Na de rondleiding kregen we nog wat proefwerk en konden we het volgende oordeel geven

De troublette (troebel) leek ons eerder wat zuur nasmaken

de nostredamus gaf een bittere nasmaak en gaf duidelijk aan de minst lekkere te zijn (ieder zijn smaak natuurlijk)Het leek een sterke zwarte dropsmaak.

voor Marina was de saxo de beste,en voor mij de Caracole. Toch de moeite deze brouwerij eens te bezoeken als je in de buurt bent en zelf te beoordelen.

onze keuze

PA010180

We kochten er alvast meerdere flessen ,want in de supermarkten kan je deze bieren niet kopen.

Santé

5 gedachten over “Brouwerij Caracole

  1. Ik ben er afgelopen zomer geweest , ik vond alle bieren slecht ( zaten allemaal vreemde kruiden in ) , er was weinig te zien , en erg klantvriendelijk waren ze er ook niet . als je toevallig in de buurt bent kun je beter de brouwerij in het klooster van la roche bezoeken , de caracole brouwerij is echt een afrader .

    Like

  2. Heb ze wel al gevonden in saint amour te Durbuy.Dat is een winkeltje waar je zogenaamde streekproducten kan kopen maar het is er wel redelijk duur. In de brouwerij komen we nog jaarlijks en hebben nog geen slechte ervaringen gehad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s